måndag 17 juni 2013

längtar efter mer pyssel....


...ja gud vad jag fick blodad tand igår när jag sydde hela kvällen...
och tänkte ta ett pysselryck till idag...men fullt upp på jobb, och fick jobba över drygt 2 timmar...
och vem orkar sen...?
...viljan finns men orken fattas, nä det blir till att hoppa ner i soffan nu...ta nya tag imorgon...


...kommer bli fler sådana här till min lilla utställning (eller vad man ska kalla det...)
nästa fredag...


...fler rabarbeblad ska även gjutas...


...ha en fortsatt mysig kväll...
önskar jag ute från min lilla ateljé...

5 kommentarer:

 1. Ska göra i ordning en liten "verkstad" i sommar just för att kunna gjuta betong. Blir ännu mer inspirerad nu när jag ser hur mycket fint du gör. Själv tycker jag även mycket om rost och betong.

  SvaraRadera
 2. Kollar ofta din blogg för du gör så otroligt fina saker! Gjuter lite enkla saker själv nån gång per sommar och fick för mig att fråga om du har gjutit händer någon gång? Jag kom på att jag ville ha två kupade händer att gräva ner i rabatten. Kupade så att de kan hålla ett hjärta. Har dock funderat en del på hur jag skulle gå tillväga. Hällde betongen i diskhandskar men problemet är ju att få den kupade. Just nu har jag ett par som bränner i förrådet så imorgon kväll ska det bli spännande. Jag lade sand i botten på en hink, lade i en fotboll, satte ihop handskarna i varandra med en påsklämma och lade den mot fotbollen. Sedan lade jag en upp och nervänd kruka mot handlederna, och jag hoppas det gör dem lite kupade.
  Tar gärna emot tips på hur man kan göra! Vet ju ännu inte om detta fungerar! :)
  Ninaerica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej...nä det där är lite knivigt...det jag vet är att panduro har något som man blandar ihop och sen sätter ner tex handen i...håller den så som du vill ha den, i en viss tid..sen ska det gå att gjuta i den.... Har köpt en men ej prövat...
   Hoppas du lyckades...nyfiken på hur det blev..
   Kram Malin :-)

   Radera
  2. Jag är rätt nöjd med tanke på att det var första försöket, men ett finger på varje hand gick av. Blev lite bulligt i handflatan, så nästa gång ska jag nog lägga händerna i en sandgrop och lägga en rund tyngd ovanpå istället!
   Ninaerica

   Radera
 3. Vad fina saker du sytt! Visst är det härligt att komma i gång?! Synd bara, som du skriver, att jobbet ibland ar lite väl mycket ork. Jag sydde i helgen men blev inte riktigt klar men skall se om jag kan bli det idag nu när jag är ledig.
  Önskar dig fortsatt roliga timmar vid symaskinen! Och en fin Midsommar!
  Kram!

  SvaraRadera

Alltid lika glad för dina små ord...
Kram Malin♥