fredag 6 januari 2017

Tillbaka på bloggen...

God fortsättning!

Efter att ha haft en ganska långt uppehåll här på bloggen så tänkte jag se om jag kan´
ta tag i detta igen.


...efter en ljuvlig promenad i morse, så gick jag en runda i en
frusen trädgård.
Mitt växthus är mest en vinterförvaring av lite av varje från trädgården.


...kalt och fruset...


...trots kylan så finns det lite lökar som börjar titta upp...
Nu går det bara åt rätt håll...7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka, har tittat in till dig ibland blev glad när jag såg ett inlägg. Här har vi lite snö, men växterna i växthuset frodas.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Va`? har det redan börjat komma upp ur jorden?? Det var inte illa.
  Ha det toppen!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Så kul att jag hittade till din blogg. Så mycket fint du har gjort i betong. Ska verkligen kika runt ordentligt. Gjuter också lite men började förra året och blev helt biten. Nu är det ju snart vår så att man kan komma igång med det ordentligt.
  //Helene

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Så roligt!

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Åh, satt och njöt av alla dina bilder på "gjuta i betong-sidan". Så otroligt mycket fint du gjort! Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 6. Ahoj,zdravím z Prahy,u nás už je také jaro v plném proudu🌷🌸.Michaela

  SvaraRadera
 7. En sak som inte har förändrats under de många iterationerna av fake rolex Aqua Terra är hur bra den har på sig både i 38,5 (eller 38 mm av den nuvarande fake omega 8900-generationen) eller 41 mm-varianter av fake breitling fallstorlek. Det är värt att notera att båda målstorlekar sliter lite bredare än vad deras specifikationer antyder på grund av den lutande ramen, tjockleken på det 150 meter vattentäta fake tag heuer fodralet och de stora markerade urtavla markörerna, så det mindre mellanstora fodralet bör fortfarande känna mycket fake cartier tillräckligt djärv, även för någon som önskar lite mer diskretion på handleden än ett traditionellt fake IWC modernt erbjudande. Det borde komma som en liten överraskning att för både Skyfall och Spectre erkänns fake panerai den mindre storleken som den skärmslitna referensen, även om den knappast går obemärkt i flera fake audemars piguet fall under endera filmen.

  SvaraRadera

Alltid lika glad för dina små ord...
Kram Malin♥